Alles is liefde !


zondag 26 juni 2011

Zomer !

Jaaaa, eindelijk, zomer ! Even leek het erop dat het vandaag ook weer niet zou lukken, maar daar was de zon dan toch ! En dat voegde meteen een hoop plezier toe aan een feestelijk weekend.

Gisteren was onze oudste namelijk jarig, 19 jaar is ze geworden en dat moest gevierd worden !
Haar vrienden en vriendinnen kwamen allemaal meefeesten, en dus had ze bedacht dat de tuin daar wel een geschikte plek voor was. Dat plan dreigde echter in het water te vallen want tot vroeg in de avond heeft het geregend....
Gelukkig klaarde het op, en konden ze toch nog naar buiten.

Een heel leuk feestje was het. Mijn lief en ik hebben er niet heel veel van meegekregen, want wij hadden zelf ook nog een feest. Lieve vrienden van ons waren 25 jaar getrouwd en natuurlijk wilden we daar ook bij zijn. Ook dat was heel gezellig, en extra leuk omdat er ook vrienden van vroeger bleken te zijn, met wie we heerlijk hebben bijgepraat.
Omdat we ook nog bij het feest van oudste wilden zijn, gingen we niet al te laat naar huis, maar tot onze verbazing was het meerendeel van de gasten al weer vertrokken. Een klein, maar heel gezellig groepje was overgebleven, en dus zijn we aangeschoven om nog even lekker te borrelen.
We hebben echt ontzettend gelachen, onze oudste heeft erg leuke vrienden. Ik werd zowat platgeknuffeld door een goede vriend van haar, die al geruime tijd niet meer bij ons was geweest, ik bedoel maar.....
Het was dan ook heel laat toen we uiteindelijk ons bed in doken.

Vanochtend begon de dag ook weer grijs, dus de hoop op het beloofde warme weer had ik eigenlijk al een beetje opgegeven.
Maar geleidelijk werd het wat warmer en loste de bewolking op. En ineens was de zon er !
Omdat een feestje in de tuin zijn sporen nalaat, had ik al bedacht vandaag diezelfde tuin eens flink aan te pakken. Er moest flink wat opgeruimd worden (daar was een logerende vriend vanochtend al heel lief mee begonnen) en er was nog wel wat achterstallig onderhoud te doen.
Ik ben de hele middag lekker in de tuin aan het werk geweest en het resultaat mag er zijn. We hebben er meteen van kunnen genieten, want bij zulk mooi weer gaat bij ons de barbeque aan. Gezellig, lekker buiten eten !

Grappig dat de wereld er heel anders uit ziet als de zon schijnt, en de temperatuur oploopt. Ik word er in ieder geval erg blij van. En nu maar hopen dat het mooie weer doorzet, en we kunnen gaan genieten van een lange, zonnige, warme zomer !



3 opmerkingen:

  1. Notitie aan zelf: Bij mooi weer niet alleen zww, maar ook bbq! :)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je dochter!! Ja, fijn he.... die zomerzon en lekker buiten zijn met vrienden en familie. Echt genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. “Life/love is like a rainbow. You need both the SUN and the RAIN to make its colors appear.”

    BeantwoordenVerwijderen