Alles is liefde !


vrijdag 2 november 2012

Klik


Ik 'ken' enorm veel mensen via social media. Gezellige, lieve, leuke mensen met wie ik regelmatig contact heb. Meestal zijn dat vluchtige contacten, en dat is prima. Maar heel soms 'ontmoet' je iemand, met wie het direct klikt. Dan twitter je wat over en weer, je wordt vriendjes op Facebook en voor je het weet gaat je Whatsapp-piepje een aantal keren per dag...

Een paar weken geleden gebeurde dat weer. Een leuk contact met een wel heel aardige man, gewoon gezellig gebabbel en ineens kwamen er wat serieuzere gesprekken op gang. Over polyamorie, over het leven en de liefde. Vragen en antwoorden vlogen over en weer. Er bleken veel raakvlakken te zijn, en dat maakte samen kletsen nóg leuker. De klik was er, dat was wel duidelijk.

En zo kan het dus zomaar gebeuren dat er een warme vriendschap ontstaat. Best bijzonder, als je in ogenschouw neemt dat het contact alleen maar virtueel is en waarschijnlijk ook zal blijven. Maakt ook niet uit. Dat doet niets af aan het gevoel wat we er bij hebben. Ik ben er blij mee, de ander ook, en daar gaat het tenslotte om !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten