Alles is liefde !


donderdag 8 december 2011

Muzikaal genieten

Al jaren gaan wij geregeld naar a-cappella concerten. Ik heb zelf jaren a-cappella gezongen, dus enige affiniteit met het genre is er wel…

Gisteravond zijn we naar een voorstelling van Montezuma's Revenge geweest. Het is al heel lang geleden dat we hen hebben zien optreden. En ze zijn nog steeds steengoed ! Ware stemkunstenaars zijn het. Perfecte harmonieën, prachtige arrangementen en een leuke repertoirekeus maakten de voorstelling, die ook nog een doorspekt was met een flinke dosis humor, tot een waar feestje.

Het was erg  jammer dat mijn liefvriendje er niet bij was, die was helaas verhinderd door grote drukte op zijn werk. Met het kaartje dat we daardoor dus over hadden, hebben we een kennis heel blij kunnen maken. Hij was helemaal niet thuis in deze soort muziek, maar vond het fantastisch. Mooi !

Muziek is altijd genieten ! En ons gezamenlijke avondje uit halen we gewoon in, aanstaande zaterdag gaan we lekker met z’n drieën op stap, luisteren naar een leuke band in een gezellige kroeg ! Wordt ook weer genieten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten