Alles is liefde !


zondag 31 juli 2011

'n Heerlijk dagje uit !

Naar de Efteling met het hele gezin, tenminste, dat was de bedoeling.
Maar op het laatste moment besloot tweede dat hij toch geen zin had om mee te gaan, zo jammer ! Dan maar met z'n vijven richting Kaatsheuvel.....

We hadden niet de meest rustige dag uitgekozen om te gaan, tjonge wat een drukte. Toen we aankwamen was de parkeerplaats al bijna vol en liepen drommen mensen richting de ingang.
Ik voorzag al een dag die voornamelijk gevuld zou zijn met wachten.
En dat was ook zo..... enorme drukte overal, wachttijden liepen op tot een uur of meer en als je het idee had dat je over een half uur naar het toilet zou moeten, kon je maar vast beter in de rij gaan staan.

Maar we lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan ! Wij hadden er zin in !
Gelukkig was de Efteling gisteren tot twaalf uur 's nachts geopend, dus we hadden alle tijd. Eerst zijn we naar een paar attracties gegaan die we persé wilden zien, en de rest van de dag hebben we gevuld met waar we op dat moment zin in hadden.

Oudste en derde zijn van de achtbanen, die zijn samen diverse keren over de kop gegaan en keihard door de bocht gescheurd. Mijn lief, jongste en ik houden daar niet zo van, en hebben de wat rustigere plekken in het park opgezocht. Een aantal dingen deden we dus apart en we hielden elkaar mobiel op de hoogte van onze whereabouts. Af en toe zijn we op een terrasje neergestreken voor koffie, een broodje of iets lekkers, en 's avonds hebben we op ons gemak heerlijk samen gegeten.
Toen het donker werd zijn we pas het sprookjesbos ingegaan. En dat was wel heel bijzonder, alles was prachtig verlicht en er hing een feeërieke sfeer. En natuurlijk hebben we onder alle muziekpaddenstoelen gekeken, of de kabouters wel thuis waren (gevoel voor humor hebben we gelukkig allemaal in ruime mate).....

Heerlijk, zo'n dagje met het hele gezin ! Gezellig samen er op uit, lachen, plezier maken, genieten.
Vaak komt het er niet van, zeker niet met pubers in huis, die al helemaal hun eigen leven leiden.
Jammer dat tweede er niet bij was en we dus niet compleet waren, maar het was toch een fantastische dag ! Moeten we echt vaker doen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten