Alles is liefde !


woensdag 13 juli 2011

Een overweldigende verjaardag

Ik heb zo'n ge-wel-dig weekend gehad, niet alleen omdat mijn verjaardag zo gezellig was, en omdat het feestje met mijn liefvriendje zo heerlijk was, maar ook omdat er weer zulke bijzondere dingen zijn gebeurd. Verrassingen van mijn lief, mooie gesprekken, weer een stukje openheid naar buiten toe, echt helemaal geweldig was het.
Omdat het verhaal wel heel lang zal worden, splits ik het in twee blogs; deze eerste gaat over mijn verjaardag.........

Het feest begon zaterdagavond al. Mijn liefvriendje was er al vroeg in de avond en met z'n allen zijn we gezellig op een terras in ons dorp neergestreken. Lekkere biertjes, heerlijke hapjes en een heleboel lol, een soort pré-verjaardagsfeestje zeg maar.
Zondag zouden we mijn verjaardag echt vieren, met vrienden en familie. 's Ochtends ben ik door mijn mannen en kids in het zonnetje gezet en enorm verwend met veel leuke kado's.

Heel bijzonder was het kado van mijn lief; hij heeft een groot aantal van mijn blogs laten drukken en bundelen, ik heb nu dus mijn eigen boek !!!! Ik was er aardig door overdonderd, zo'n ontzettend lief kado......wat een enorme verrassing !
Ook het kado van mijn liefvriendje was heel leuk, en heel lief bedacht. En mijn kids verwenden me ook al met mooie, lieve presentjes. Gedurende de dag ben ik door familie en vrienden ook nog eens schandelijk verwend, het hield gewoon niet meer op, ik voelde me echt super jarig !

Omdat er een gemêleerd gezelschap was deze dag, en daarmee bedoel ik mensen die wel, maar ook mensen die niet van mijn poly-leven weten, was het toch een beetje spannend, want hoe gingen we daarmee om ? Zouden we de hele boel open gooien, of toch maar niet ?
Eigenlijk is het de hele dag allemaal gewoon z'n gangetje gegaan. Er werd even vreemd gekeken toen mijn moeder en mijn liefvriendje grapjes begonnen te maken met elkaar, maar niemand vroeg verder iets. Tegen het einde van het feestje was het mijn lief die hierin een duidelijke stelling nam......(ik ben dan ook benieuwd wanneer er vragen gaan komen.....)

Hij stond op, richtte zich tot mijn liefvriendje en mij en vertelde ons dat het feest nog niet ten einde was, maar dat hij nog een verrassing voor ons had ! Niet alleen onze gasten waren verbaasd door deze medeling, ook mijn liefvriendje en ik, hoewel dat meer was omdat we werkelijk geen idee hadden wat er ging gebeuren. We moesten ons wat warmer gaan kleden en binnen 20 minuten in de auto zitten. Heel spannend !

We reden naar een voor mij bekend terrein bij ons in de buurt, maar er daagde nog niets. Dat kwam pas toen er op een gegeven moment een bestelbus met aanhanger aan kwam rijden...... Een bus waarop het woord 'ballon' stond...... We gingen een ballonvaart maken !!!!
Mijn lief had dit bedacht, voor mijn verjaardag, maar ook voor mijn liefvriendje en mij, omdat we een jaar samen waren, en omdat dit iets was wat hij altijd al had willen doen, vond hij dit dé gelegenheid bij uitstek om het nu ook daadwerkelijk te gaan laten gebeuren. Wow !

Mijn liefvriendje trok een tikkeltje wit weg, hij heeft namelijk enorme hoogtevrees. Toch was hij mijn held van de dag, door later ogenschijnlijk koelbloedig toch in dat mandje te stappen. Het duurde wel even voor het zover was, zo'n ballon is enorm, en voordat die helemaal met lucht is gevuld ben je wel een half uurtje verder. Na instructie mochten we aan boord, en voor we het wisten zweefden we boven de boomtoppen en lieten ons meevoeren op de wind.
Wat een belevenis ! Ik ben zelf ook niet dol op hoogtes, maar ik heb het geen moment eng gevonden. Het was werkelijk geweldig daar boven, er heerst een enorme rust, het enige wat je hoorde was af en toe het lawaai van de branders en wat geluiden van beneden.

Een kleine anderhalf uur later zijn we weer veilig geland, en na een heerlijk glas champagne en de overhandiging van een heus 'diploma' zijn we weer naar huis gegaan. Dit was echt iets om nooit meer te vergeten. Voor mij was het extra bijzonder omdat ik dit samen met mijn twee mannen mocht meemaken, en het feit dat mijn lief dit voor ons drieën heeft geregeld maakte het helemaal speciaal.
We moesten er allemaal een beetje van bijkomen. Thuisgekomen trakteerde mijn liefvriendje nog op iets lekkers voor allemaal, en later hebben we de dag heerlijk samen afgesloten.

Maandag was een regeldagje, mijn lief moest werken, tweede moest weggebracht worden in verband met een midweekje vakantie, liefvriendje was nog lekker bij me en het leven van alledag was weer begonnen, het huishouden gaat tenslotte ook gewoon door.
Totdat 's avonds een ander feestje begon............


Geen opmerkingen:

Een reactie posten