Alles is liefde !


vrijdag 1 april 2011

Best of both worlds

Vanavond komt mijn lief weer thuis, na 5 dagen cursus in het buitenland, en wat ben ik daar blij om ! Ik heb hem echt heel erg gemist.
Het vanzelfsprekende van elke dag samen zijn met mijn lief voelt anders als dat eens niet zo is. En eigenlijk is dat ook weer krom, omdat ik natuurlijk geregeld een paar dagen niet bij hem, maar bij mijn liefvriendje ben.....
Gek hoor, dat dat dan toch anders voelt. Of komt dat omdat ik in allebei de gevallen bij een van mijn geliefden ben ? Is dat anders dan 'alleen' thuis zijn ?
En deze week was ik eigenlijk ook niet alleen, gisteren heb ik een heel fijne dag met mijn liefvriendje doorgebracht, hij is vanochtend weer vertrokken en nu voelt het weer heel anders dan toen hij nog hier was.....

Grappig om er zo eens bij stil te staan.
Mooi ook om te merken dat als ik bij de een ben, ik de ander echt wel mis. Het liefst zou ik ze altijd allebei om me heen hebben. Ik heb gemerkt dat wanneer dat het geval is, en gelukkig gebeurt dat regelmatig, dat ik dan zo super gelukkig ben, iedereen die ik lief heb dicht bij me, kids, lief, liefvriendje.......daar kan ik zo mateloos van genieten. De tijd die ik met mijn mannen apart heb, is natuurlijk heel erg speciaal, en bijzonder, en zou ik absoluut niet willen missen, alle tijd voor elkaar is gewoon heerlijk. En privacy is natuurlijk ook een groot goed.

Ik ben een heel gelukkig mens, ik heb het namelijk allebei........exclusieve tijd met mijn mannen, en tijd die we gezamenlijk doorbrengen, met recht dus 'the best of both worlds' !




2 opmerkingen:

  1. Prachtig verwoord weer! Heel mooi om te lezen en te merken dat meer mensen er net zo over voelen en het mogen beleven..

    Doe je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan daarbij aansluiten, echt heerlijk gewoon!

    Geniet ervan!
    Ik ga dat ook doen ;o)

    BeantwoordenVerwijderen