Alles is liefde !


woensdag 6 april 2011

Praatweekend ?

En weer ga ik een paar heerlijke dagen met mijn liefvriendje tegemoet.
Het laatste weekend is nog maar kort geleden, dat kwam deze keer zo uit, maar het is erg fijn om weer een paar dagen samen te kunnen zijn.

We zijn inmiddels al weer een aardige tijd samen en onze relatie verdiept zich nog iedere dag. Daar zijn we allebei erg blij mee. De liefde blijft groeien, we zien elkaar zo vaak als mogelijk is en we praten erg veel over onze relatie en alles wat daarmee samenhangt. Communiceren is in elke relatie essentieel, maar in een poly-setting zoals wij die hebben, is het bijna 'van levensbelang'..........

Momenteel gebeurt er van alles in onze levens, en ook daardoor blijven we continu in gesprek. Ook komend weekend zal er veel gepraat gaan worden, dat weet ik eigenlijk nu al.
Er staat erg veel op het programma, het worden een paar leuke en drukke dagen, maar er zal zeker genoeg tijd overblijven voor goede gesprekken. Die tijd maken we gewoon. Voor ons allebei geldt dat er dingen zijn die we met elkaar moeten en willen bespreken. Om dingen (weer) helder te krijgen, om weer eens even te levelen, te overleggen over bepaalde zaken en om de balans te kunnen bewaren.

Naast genieten van elkaar en alle leuke dingen die we gaan doen, wordt dit naar alle waarschijnlijkheid dus ook een praatweekend. En dat is helemaal goed..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten