Alles is liefde !


vrijdag 18 mei 2012

Bange dromen

Soms heb je van die nachten dat je aan één stuk door droomt. En geen leuke dromen, nee helaas niet, ik bedoel van die dromen waaruit je verschrikt en met een bonzend hart wakker wordt. Vaak weet je direct al niet meer wat je nu precies hebt gedroomd. In sommige gevallen herinner je je alles nog tot in detail, en dan suddert zo'n droom vaak de hele dag nog na.

Soms heb je van die nachten dat je aan één stuk door droomt. Is het niet zo, dat je in je dromen verwerkt wat je overdag meemaakt ? Hmm, als dat zo zou zijn, gebeuren er toch een hoop dingen in mijn leven waar ik niets van mee krijg.Want sommige dingen die ik droom slaan echt helemaal nergens op.

Soms heb je van die nachten dat je aan één stuk door droomt. Is het dan zo, dat je in je dromen bezig bent met wat er zich in je onderbewustzijn afspeelt ? Of dat je angsten zich in je dromen duidelijk laten zien ? Daar geloof ik dan weer wel in. Want mijn meest bange dromen zijn dromen over dingen die wel degelijk een rol spelen in mijn leven, over dingen die wel degelijk te maken hebben met mijn angsten.

Soms heb je van die nachten dat je aan één stuk door droomt. Van die nachten waaruit je dodelijk vermoeid wakker wordt. Van die nachten die geen energie opleveren, waardoor je de hele volgende dag moe blijft, met een onbestemd gevoel rondloopt en waardoor je dromen, terwijl je al lang wakker bent, alsmaar door je hoofd blijven spoken.

Soms heb je van die nachten... *zucht*

1 opmerking:

  1. Via Twitter:

    ★ #somshebjevandienachten die veroorzaken van die #somshebjevandiedagen *knuffel*

    BeantwoordenVerwijderen