Alles is liefde !


zondag 17 oktober 2010

Meet the family.......

Gisteren was weer zo'n heel bijzondere dag. Mijn liefvriendje kwam bij ons eten, om kennis te maken met de kids, en om te worden goedgekeurd door onze oudste natuurlijk (gniffel).......
Het was duidelijk dat zowel hij als mijn lief toch wel een beetje zenuwachtig waren, ikzelf had daar wat minder last van. Natuurlijk vond ik het ook spannend, het is toch wel een unieke situatie.
's Ochtends hadden mijn lief en ik onze twee andere kinderen ook ingelicht, op hun niveau natuurlijk, en wat hebben we ontzettend gelachen om de reactie van onze jongste spruit.
Toen mijn liefvriendje 's middags kwam, voelde het voor iedereen toch wel een beetje onwennig.
Tijdens het eten werd het allemaal wat meer ontspannen en we hebben erg gelachen met z'n allen.
Direct daarna moest ik al weg, ik had die avond een optreden en moest daar al vroeg aanwezig zijn. Eigenlijk heel jammer, en een beetje vreemd ook, maar goed, dat kon niet anders. Toen ik zowel mijn lief als mijn liefvriendje een zoen gaf toen ik vertrok, zag ik onze twee jongsten wel even kijken, maar ze leken het ook niet echt vreemd te vinden.

's Avonds had ik dus een optreden en mijn twee mannen kwamen samen kijken. Zo leuk is dat, dan sta je op een podium, je kijkt de zaal in en ziet dat je twee lieverds eensgezind naast elkaar naar je zitten te kijken.
Geeft echt wel een heel warm en fijn gevoel......dat het allemaal kan en zo goed loopt is geweldig.
Het was een drukke volgeplande avond, en ik heb mijn mannen niet erg veel gezien, maar zag wel dat ze het eigenlijk best wel gezellig hadden samen, zo gaaf !
Na afloop van het hele gebeuren zijn we lekker met z'n drietjes naar de plaatselijke kroeg gegaan en hebben daar nog gezellig wat gedronken (ik iets meer dan zij, maar vooruit.......). Zo leuk om te zien dat zij het goed kunnen vinden samen, mij proberen in de maling te nemen (ja alweer !), en al die liefde voelen is zo mooi......

Al met al met al was het een geweldige dag, voor zowel mijn lief als mijn liefvriendje voelde het goed, en ik vond het allemaal even geweldig, ik voelde me echt heel speciaal. Vanochtend natuurlijk ook nog even bij de kids gecheckt en ook zij vonden het heel gezellig en......onze oudste heeft mijn liefvriendje volledig goedgekeurd........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten