Alles is liefde !


dinsdag 10 januari 2012

Een heel #gezellige #tweetup

Op Twitter kom je de leukste mensen tegen. Met sommigen heb je nauwelijks contact, en dat is prima, met anderen juist veelvuldig. Omdat je dezelfde interesses hebt, maar vaak ook omdat je op dezelfde manier tegen dingen aankijkt, op dezelfde golflengte zit als het om dingen gaat die belangrijk voor je zijn.

Gisteravond had ik een koffie-afspraak met een onwijs leuke en lieve vrouw. We hadden op Twitter, per mail en op msn al heel wat afgekletst. En beiden hadden we het gevoel dat we elkaar graag wilden ontmoeten. 

Zo gezegd, zo gedaan. Een afspraak werd gemaakt, er volgden hilarische tweets over de route en ik had even nog wel enige twijfel of dames met het richtingsgevoel van een verdwaalde ijsbeer in Afrika, de juiste plek wel zouden weten te vinden. Maar tot ons beider verbazing kwam dat helemaal in orde.

Het begon al goed, het grand café waar we hadden afgesproken bleek dicht te zijn vanwege een verbouwing, dus we zijn verkast naar een ouderwets bruin café. Dat was er zo één waar stamgasten aan een tafeltje zitten te kaarten, de heren van de biljartclub op maandagavond bijeenkomen en de kasteleinsvrouw langskomt met blokjes kaas en plakjes worst... Prima setting dus ! 

Het werd een geweldig leuke avond. In real life kletsten we net zo makkelijk als virtueel, en werden onze zelfde ideeën en visies over allerlei dingen weer bevestigd. Super als je zo’n klik hebt met iemand ! Met gemak kletsten we zo drie uur vol, het is dat we beiden nog een eindje moesten rijden en de volgende dag weer gewoon vroeg op moesten, anders hadden we best nog een paar uur door kunnen praten. Helemaal leuk dus ! En dat samen kletsen, dat gaat gewoon door, in ieder geval virtueel, en wie weet ook in real life, plannen we gewoon weer een nieuwe #tweetup, #gezellig !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten