Alles is liefde !


maandag 1 juli 2013

Kampeerweekend

Mijn liefvriendje is geen officieel lid meer van de carnavalsband, maar voor het jaarlijkse kampeerweekend worden we nog steeds uitgenodigd. Zo gezellig ! Afgelopen weekend was het weer zo ver. En we hebben weer genoten !

Vrijdagavond arriveerden we pas laat. Mijn liefvriendje moest gewoon de hele dag werken en nadat hij bij mij had gegeten en mijn spullen waren ingeladen, en we in zijn huis de tent en andere kampeerspullen verzameld hadden, zijn we zijn jongste zoon op gaan halen, die ook mee ging. (De oudste zoon was op eigen gelegenheid al aanwezig). Toen we eindelijk op de camping aankwamen was de avond al half voorbij. En het regende... dat was wel heel jammer. In de stromende regen hebben we de tent opgezet. Het lukte voor geen meter, dat rotding wilde gewoon niet, en toen hij eindelijk stond en we de slaapzakken (die intussen ook nat waren) naar binnen hadden gegooid, moesten we even bijkomen. Mét een biertje !

Het bleef met bakken uit de hemel vallen, maar gelukkig zaten we droog. Midden op het veld stond een gigantische party-tent, die helemaal kon worden afgesloten. Buiten brandde een lekker vuurtje en het was heel gezellig zo met z'n allen. Eén voor één verdween iedereen op een gegeven moment in tent of caravan en terwijl de regen gestaag bleef vallen, hebben we redelijk geslapen.

De volgende morgen was het niet echt vroeg meer toen we opstonden. Gelukkig was het inmiddels droog en best lekker weer ! Na een heerlijke douche en een gezellig ontbijt hebben we de rest van de dag lekker aangerommeld. Er werden spelletjes gespeeld (ik word daar altijd zó fanatiek van...), een beetje geluierd en gekletst en natuurlijk werd er ook gerepeteerd. Dat is traditie. Altijd leuk om te zien hoe andere campingbezoekers dan komen kijken waar die muziek vandaan komt.

Na de repetitie werd er geborreld tot het tijd was voor de barbeque. We hebben gezellig en heerlijk gegeten. Het was tot in de puntjes verzorgd en iedereen was erg blij met het wegwerpservies en -bestek. Dat scheelde weer een rondje afwassen ! Er was een lekker likeurtje bij de koffie (daar houd ik van !) en de rest van de avond werd er lekker gekletst en bij het vuur gezeten. Mijn liefvriendje en ik gingen niet al te laat naar bed. Die middag had hij een tweepersoonsluchtbed op de kop getikt omdat we beiden toch wel aardig beurs waren na een nachtje op van die zichzelf opblazende matjes. Dus hebben wij goed geslapen en waren 's ochtends bij het opstaan een stuk soepeler !

Na een uitgebreid ontbijt was het voor ons tijd om op te breken. In no time hadden we de tent ingepakt. Ook de tent van de kinderen lag heel snel in de auto. Na een hartelijk afscheid van iedereen hebben we de jongste naar huis gebracht, een gedeelte van de spullen weer naar mijn liefvriendjes huis gebracht, en  zijn toen doorgereden naar een verjaardagsfeestje. Na een gezellig uurtje met koffie en taart zijn we naar huis gegaan. Mijn huis dus, waar mijn drie oudste kids het weekend samen hebben doorgebracht, jongste logeerde gezellig bij oma. Ook zij hadden het prima naar de zin gehad. Dan is het toch wel heel fijn dat je kids groter worden ! Na het eten en de koffie is mijn liefvriendje weer naar zijn buitenhuis vertrokken en ik ben vroeg mijn bed ingekropen. Ik was gesloopt !

Nu is het maandag. Huize Diva is weer vol in bedrijf. Tweede is vanochtend vertrokken voor een midweekje vakantie. De andere drie zijn thuis en rommelen wat rond. Ik ben puin aan het ruimen, dat hoort er bij na zo'n weekend, en de wasmachine draait op volle toeren.  Het was een lekker weekend. Heel relaxt en heel gezellig. Wat dan wel jammer is, is dat ik, na zo'n weekendje in de relax-stand, migraine krijg. Is vaak zo, dan ben je lekker ontspannen en hoef je niks, en dan krijg je een aanval. Nou ja... het is niet anders. Is overmorgen weer over. Ik heb in ieder geval een heel fijn weekend gehad. En dat is heel wat waard !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten