Alles is liefde !


maandag 24 juni 2013

Een koninklijk feest !

Ik voelde me net Koningin Maxima afgelopen zaterdag... Met mijn liefvriendje als dappere ridder aan mijn zijde mocht ik aantreden op het verjaardagsfeest van oudste, geheel in de stijl van het door haar gekozen koninklijk thema. Ik was even de moeder van een echte prinses !

Het huis was zaterdag een paleis, de gasten allemaal van koninklijke bloede en de Birthday Princess herself leek zo weggelopen uit een sprookjesboek. Wat kun je als moeder dan anders doen dan een chique jurk aantrekken, een kroon op je hoofd zetten en de paleistuin beschikbaar stellen voor een Royal Party ? Dat bedoel ik ! Alle gasten hadden zich in vorstelijke gewaden gehuld, sommigen kwamen zelfs te paard en het thema was tot in alle details doorgevoerd. Die oudste van mij heeft wel heel originele ideeën...

We waren allemaal onderdeel van het feest. Oudste's vriendje was tot Prins Schatje gebombardeerd. Mijn dappere ridder was behalve ridder ook nog boodschappen-, spullen-wegbreng- en gasten-ophaaldienst, ondergetekende de koningin ontving gasten, was facilitair goed bezig en kookte een grote pan soep, derde was de hoffotograaf en jongste was een hiphop-prins (die 's nachts, zoals het een moderne prins past, door koningin en ridder nog even naar McDonalds werd vervoerd...). Tweede was overdag elders al Mega Mindy geweest (...) en zorgde 's avonds als hof DJ voor het vermaak van de hoge gasten. Even dreigden regenbuien het buitenfeest in het water te laten vallen, maar gelukkig dreven ze over en konden alle gasten, na even in de majesteitelijke woonkamer te hebben geschuild, het feest buiten weer hervatten. Een superfeest was het !

The day after hebben we met z'n allen opgeruimd en konden de rest van de dag bijkomen. Lui op de bank, film kijken en vooral heel rustig aan doen, zo zag onze zondag er uit. Heerlijk, daar waren we ook wel aan toe. Het was een drukke en hectische week geweest en na ook nog zo'n drukke zaterdag waren we allemaal wel toe aan een dagje niets.

Koninklijk... zo mag dit weekend best genoemd worden. Nu is het weer maandag, liggen alle kroontjes en tiara's weer in de kluis, is het paleis weer een gewoon woonhuis en moet de koningin weer gewoon aan de was en de poets. Helaas... *grinnik*
Geen opmerkingen:

Een reactie posten