Alles is liefde !


vrijdag 3 augustus 2012

Eindelijk op vakantie !

Het is bijna zo ver... we gaan met z'n allen op vakantie ! De voorbereidingen zijn bijna klaar, de kids lopen te stuiteren, de laatste dingen moeten nog even worden geregeld en dan mogen we ! We hebben er onwijs veel zin in ! De kinderen hebben al allerlei leuke dingen die we samen kunnen gaan doen verzonnen, de basisboodschappen zijn gehaald (bier, cola en chips *grijns*) en de routeplanner staat ingesteld.


Het wordt vast een heel leuke en heel bijzondere week. Een unieke week wordt het zeker, want wie mag er nu met haar eigen gezin, én haar liefvriendje, én zijn kinderen een weekje op vakantie ? Zo'n bofferd als ik, zo zijn er vast niet veel. Dankbaar en blij ben ik, dat het allemaal kan en mag.

We gaan er van genieten. Hopelijk zit het weer ook een beetje mee, want het huis waarin we gaan verblijven heeft ook nog eens een enorme tuin én een meer in de buurt. Maar ook bij regen is er genoeg te doen, want Risk en De Kolonisten van Catan behoren ook tot onze bagage...

Ik hoop over een week een lang en vrolijk blog (het 300e !!) te kunnen schrijven over onze vakantie. Weet eigenlijk wel zeker dat dat gaat lukken... Komt het toch nog goed uit, dat 300e blog, en dan meteen daarna de #blogup, volgende week zondag... Geen slechte timing, al zeg ik het zelf... Maar first things first, nu eerst op vakantie, en mateloos genieten !

3 opmerkingen:

  1. Veel plezier met jullie gezinnetje en aanhang, moge jullie er allen enorm van genieten!

    XSas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Andre (veerman47)3 augustus 2012 om 10:54

    Geniet van een mooi weekje samen. Heel uniek dat het allemaal kan in liefde met elkaar zijn .
    Veel liefs en tot gauw IRL, zie er enorm naar uit

    Liefs Andre

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geniet ze meissssssssssssss , maar dat komt best goed en ik ga de 12 de echt proberen te komen

    liefs en kus

    BeantwoordenVerwijderen