Alles is liefde !


vrijdag 8 november 2013

Samen slapen ❤

Dit was een bijzondere week. Een week waarin mijn liefvriendje en ik heel vaak samen waren. Uitzonderlijk, want normaal zien we elkaar alleen in het weekend. Maar deze week waren we elke nacht samen... zo heerlijk !

Mijn liefvriendje is onlangs begonnen met een studie, en deze week moest hij daarvoor elke dag in een stad in de buurt zijn. Natuurlijk had hij, net als zijn klasgenoten, in een hotel kunnen overnachten, maar als je maar op een half uurtje rijden van je vriendinneke bent, is het veel gezelliger om dan daar te gaan overnachten. Het scheelt bovendien enorm in de kosten ! Typisch geval van het nuttige met het aangename verenigen dus !

Dus slapen we de hele week al samen. Hij maakt lange dagen en we moeten allebei 's ochtends al heel vroeg de deur uit, dus heel veel tijd samen hebben we niet. Maar wat is het fijn om samen te kunnen slapen ! En dat zoveel nachten op een rij ! We genieten enorm !

Vandaag is zijn laatste studie-dag, daar. Vanaf volgende week is hij weer gewoon aan het werk en dus weer gewoon in zijn buitenhuis. Dat zal afkicken worden, voor ons allebei ! Gelukkig hebben we het komende weekend nog. Een weekend met veel meer tijd voor elkaar, en natuurlijk met zalige nachten heerlijk samen slapen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten