Alles is liefde !


zaterdag 12 oktober 2013

Mateloos heerlijk

Zo'n weekend dat begint met lekker saampjes uit eten. Alle tijd voor elkaar, uitgebreid bijkletsen zonder meeluisterende oren, genieten van elkaars gezelschap, even quality time voor twee. Heerlijk ! En dan thuiskomen, joggingbroeken aandoen en samen met de kids lui op de bank duiken, tv kijken, kletsen, lachen, gewoon gezellig met z'n allen bij elkaar zijn. Ook heerlijk !

Zo'n zaterdag die begint met heel lang uitslapen. Eerst veel te vroeg wakker worden, heel dicht tegen elkaar aankruipen en samen verder slapen. Heerlijk ! Daarna brunchen, douchen, studeertijd voor liefvriendje en shop- en daarna ergens koffiedrinken-tijd voor mij, derde en jongste. Ook heerlijk ! Nu is het tijd om te koken en strakjes gaan we gezellig met z'n allen aan tafel. Helemaal heerlijk !

Zo'n weekend is het. Voor vanavond hebben we geen plannen. Ik denk dat we er een knus avondje thuis van maken. Heerlijk ! En morgen ? Dan zien we wel. We hebben de hele dag. Geen idee wat we nog gaan doen. Maar dat maakt niet uit. We zijn samen, het is weekend en we genieten mateloos. Zó heerlijk !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten