Alles is liefde !


dinsdag 23 april 2013

Op een lager pitje...

Prioriteiten... ik heb er genoeg. En die liggen momenteel niet bij het bloggen. Ik schrijf nog steeds geregeld, maar ik zou wel meer willen. Helaas, daar is momenteel niet veel tijd voor. Ik ben veel te druk met andere, belangrijkere zaken, zoals jullie zullen begrijpen. Ook niet erg, dat schrijven komt wel weer. En als ik even een half uurtje heb, zoals nu, schrijf ik graag een stukje, gewoon, om even te vertellen hoe het gaat en wat er allemaal gebeurt in mijn leventje.

Bijvoorbeeld over het fijne weekend dat ik had. Met op zaterdag een gezellig dagje Ikea met mijn jongsten en mijn moeder. Met een fijne zondag met mijn liefvriendje, die we begonnen met een muzikale aanmoediging voor een voetbalteam en vervolgden in één van onze favoriete steden, relaxt shoppend en van de zon genietend op een leuk terras.

Bijvoorbeeld over de fijne dag die ik gisteren had met mijn lieve dinnetje in het Noord-Hollandse. Jammer dat de NS niet echt meewerkte en ik heel veel tijd kwijt was met reizen (volgende keer dus gewoon met de auto !), maar dat deed niets af aan alle gezelligheid en vriendschap. Lekker samen lunchen aan zee, uitwaaien in de duinen, thuis eten met haar lieve gezin en heerlijk uitgebreid bijkletsen, we hadden een topdag !

Maar bijvoorbeeld ook over minder leuke dingen, over dat het eigenlijk niet zo lekker gaat. Dat het me vorige week even te veel is geworden. Dat het vinden van een baan niet wil lukken. Dat er nog zo heel veel geregeld moet worden. Dat ik wakker lig van de zorgen over 'hoe nu verder'. Dat mijn lijf ernstig protesteert tegen zoveel gedoe en stress. Dingen die er bij horen, dat weet ik, maar die me soms zwaar vallen. Het zal tijd kosten, maar ook dat komt goed.

Het schrijven komt dus even op een minder belangrijke plek. Ik schrijf wanneer er tijd voor is. En inspiratie natuurlijk... Maar daar ontbreekt het meestal niet aan ! *grinnik*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten