Alles is liefde !


dinsdag 9 april 2013

Na het weekend...



Rustige weekends, drukke weekends, mijn liefvriendje en ik hebben ze in alle soorten en maten. Deze keer was het weer eens druk,  maar wel heel gezellig ! Een weekend met familie, een jarig neefje en nichtje, een bijzondere overnachting, prachtige gesprekken, repetitie met de familieband, een danswedstrijd, heel veel  kilometers maken, eten in hartje Amsterdam, een geweldig en ontroerend concert, een bonusnachtje samen en als klap op de vuurpijl kwam oudste weer thuis van haar avontuurlijke vakantie ! 

Je zou er haast moe van worden, als je dat zo leest. En dat allemaal in één weekend ! Maar ik ben wel blij dat ik het allemaal mee mocht maken, wat heb ik er weer van genoten !
Nu is het weer gewoon dinsdag en houden de dagelijkse dingen me weer bezig. En niet alleen dat, er is nog veel meer wat mijn aandacht vraagt. Want wat moet er nog enorm veel geregeld worden… 

Vandaag is in ieder geval niet mijn dag. Het begon gisteravond al, van pure ellende lag ik al vóór half 9 in mijn bed. Soms is het nodig om alleen te zijn. Om alles goed te overdenken. Maar ook om gewoon domweg niets te doen. Ik trok het echt even niet meer. Vanochtend startte ik ook niet goed en mijn stemming lijkt vandaag in deze ‘niet-fijn-modus’ te blijven. Soms zit alles tegen…

Komt wel weer in orde. Daar ben ik van overtuigd. Mijn positieve inslag zorgt daar wel voor. Maar ondanks terug kunnen kijken op een heerlijk weekend, lukt dat vandaag even niet. Kan gebeuren. Komt echt wel goed, als je maar aan het volgende vasthoudt:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten