Alles is liefde !


vrijdag 31 oktober 2014

Mijn baan is top !

Dat ik toch wel heel erg op mijn plek zit in mijn baan, bleek gisteren wel weer. Met het team waarin ik functioneel geplaatst ben (operationeel werk ik voor 85% voor een ander team), had ik een team-uitje. Ik had geen idee wat ons te wachten stond, maar wat werd het een leuke dag !

Het plenaire team-overleg dat in de ochtend gepland stond, was niet meer als een bespreking van de resultaten van het afgelopen jaar, sinds de reorganisatie, en ons team bleek het méér dan goed te hebben gedaan. Da's een mooie opsteker. Daarna werden we in de vorm van een spel getest op onze kennis van de processen en protocollen waar we mee werken. Dat eh... ahum... viel toch een beetje tegen. Maar goed om te ontdekken, dan kunnen we daar nog eens mee aan de slag.

Het 'overleg' duurde natuurlijk veel minder lang dan gepland, en om de tijd te doden tot de aanvang van het middagprogramma, zijn we met een deel van het team gezellig koffie gaan drinken op de locatie voor de rest van de dag. Mét toestemming van onze leidinggevende, dat dan weer wel. Leuk om elkaar eens in een andere setting mee te maken en eens te keuvelen met collega's met wie je normaal gesproken nauwelijks contact hebt.

De middag begon met een lunch in de vorm van een high tea. Jummie. Niet goed voor mijn 'dieet' maar een keertje spijbelen moet kunnen. Daarna werd menigeen een beetje zenuwachtig, want in een ander deel van de ruimte stonden stoelen in een kring opgesteld en er kwamen mensen binnen die duidelijk iets met ons gingen ondernemen. Grappig, hoe mensen dan reageren, als ze niet weten wat er gaat gebeuren.

Al snel kregen we door dat we muziek gingen maken. Als ik ergens blij van wordt, is het daar wel van, dus mijn middag kon al niet meer stuk. En hoe sceptisch sommige collega's ook waren, in de djembé-workshop die volgde, werd iedereen razend enthousiast en bleek dat we als team niet alleen goed functioneerden in ons werk, maar warempel óók nog samen muziek konden maken ! Gaaf ! Grappig was dat de dame die de workshop gaf, fan is van mijn band en me herkende. Dat gaf weer voldoende gespreksstof, want veel collega's wisten helemaal niet dat ik zing !

Het team-uitje was enorm geslaagd ! Wat een leuke collega's heb ik toch. En bofferd die ik ben, over twee weken mag ik ook mee met het team-uitje van het team waar ik het grootste deel van de tijd voor werk ! Het heeft z'n voordelen dus om in between teams te zitten ! Ik heb echt een leuke baan !
Nu nog even afwachten of mijn contract in januari weer verlengd gaat worden, dat is nog even spannend. Ik hoop van wel, en niet alleen omdat ik nu eenmaal moet werken, maar ook omdat ik heel erg graag zou blijven. Werken met en voor twee zulke leuke teams, dat wil ik echt niet hoeven missen !!


 
Update: inmiddels weet ik dat mijn contract inderdaad verlengd gaat worden ! Met een jáár maar liefst ! JOEHOE ! 

1 opmerking:

  1. Werk is maar werk.. maar toch, als het goed gaat is het een zegen. Want toch een belangrijk deel van het leven. Mooi om te lezen hoe goed het je gaat!

    BeantwoordenVerwijderen