Alles is liefde !


maandag 20 oktober 2014

Heel even niets....

Hoe blij je kunt worden van drie vrije dagen ? Nou, ik word daar héél erg blij van !
Na een ultrakorte zomervakantie van een week, ben ik best wel toe aan even niets. En nu is het herfstvakantie en kan ik lekker er even een paar dagen tussenuit.

Even niet werken. Even niets hoeven of moeten. Zó lekker is dat. En nodig.... Vorige week donderdag werd ik ziek. Ineens. Op mijn werk werd ik vanuit het niets hondsberoerd. Duizelig, misselijk, dan weer warm, dan weer koud. Mijn collega's zagen het en stuurden me, ondanks mijn protesten (ik zou nog een vergadering notuleren en een verslag daarvan schrijven) resoluut naar huis. Ik was vast van plan om vrijdag weer gewoon te gaan werken, maar heb na veel dubben die ochtend toch maar besloten me ziek te melden. Wat vond ik dat lastig zeg. Want nu moest er een collega mijn taken overnemen....

Dat dagje thuis heeft me goed gedaan. Ik heb tot ver in de middag geslapen en ook de rest van de dag heel rustig aan gedaan. Het weekend was weer druk (en erg gezellig) en dat heb ik ook goed doorstaan. Nog steeds voel ik me niet goed, maar volgens de huisarts, die ik voor de zekerheid toch maar geconsulteerd heb, zou dat kunnen komen door mijn veranderde manier van eten, in combinatie met chronische oververmoeidheid. Tja... dat laatste wist ik al....

Vandaag was mijn eerste vrije dag van drie. In plaats van allerlei héél nodige huishoudelijke klussen aan te pakken, heb ik besloten er van te gaan genieten. Dat betekende vandaag gezellig koffie drinken met mijn moeder. Dat was ook al weer veel te lang geleden. Vanavond heb ik een gezellig etentje met een aantal collega's, dus de eerste ontspannen dag is al een feit !

Morgen en overmorgen ga ik met jongste op stap. Dan mag ik namelijk het prachtige en superlieve verjaardagskado wat ik van hem kreeg, gaan verzilveren. We gaan met z'n tweetjes twee dagen én een nacht naar de Efteling ! We overnachten in het Efteling-hotel (wat een luxe !) en gaan lekker lang genieten van ons favoriete attractiepark. Hoe geweldig is dat ??!!

Vrije dagen. Heel even niets. Nou ja niets.... Niets moeten in ieder geval. Alleen maar genieten !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten