Alles is liefde !


maandag 27 juni 2016

Fijne vooruitzichten

Het jaar is al weer half om. De zomer is begonnen, in ieder geval kalender-technisch. Als je naar buiten kijkt, zou je het niet zeggen. Laten we hopen dat het snel écht zomer wordt. We hebben zulke leuke dingen in het vooruitzicht, daar hoort mooi weer bij !

Binnenkort hebben we een samen een lang weekend vrij. Dan vieren we mijn verjaardag, en ons 6-jaar-samen-jubileum. We hebben een paar dagen verlof opgenomen en gaan dan leuke dingen doen. Wat precies weten we nog niet, maar een lekker zonnetje is dan erg welkom. Alles is nog mooier als de zon schijnt tenslotte !

En het is bijna zover, ons hoogtepunt van het jaar nadert met rasse schreden. Nog 24 dagen om precies te zijn. Dan mogen we weer 4 dagen enorm uit ons dak gaan op de Zwarte Cross. We hebben er zo'n zin in ! Lekker ongeremd feesten, gezellig met vrienden op sjouw, knus in ons tentje, heel veel lachen, lekker eten en drinken en natuurlijk veel goede muziek. Kan niet wachten ! Ook dan zou het erg fijn als het mooi weer is. Een buitje voor het stof is niet erg. Als zo'n storm als tijdens de vorige editie ons deze keer maar bespaard blijft !

Na de Zwarte Cross moeten we nog een paar dagen aan het werk en dan hebben we, oh zaligheid, drie weken vakantie. Twee er van brengen we lekker thuis door, en één week zoeken we voor de zekerheid de zon gewoon zelf op. We gaan met jongste (en we nemen gezellig een vriend van hem mee) genieten van zon, zee en strand in Spanje. Mooi weer gegarandeerd !

Fijne vooruitzichten ! En als we al die leuke dingen hebben meegemaakt, is het pas eind augustus. Wie weet wat voor leuks ons de rest van het jaar nog te wachten staat. Er zijn voorzichtige plannen om er in het najaar samen een weekje tussen uit te gaan, maar dat staat nog niet vast. Eerst maar eens genieten van al wat er de komende twee maanden gaat gebeuren. Dat vooruitzicht is al heerlijk genoeg ! Nu het weer nog...... *duimt*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten