Alles is liefde !


vrijdag 13 mei 2016

Momentjes

Heel even samen chatten, als we beiden aan het werk zijn. In ons geval kan dat heel gemakkelijk, omdat we momenteel dezelfde werkgever hebben. Een paar lieve woorden over en weer, geven een extra sprankje aan de werkdag.

Tijdens het eten, wat bij ons altijd gepaard gaat met veel geklets en gelach, even een knipoog en een glimlach. 'Hoor je wat ze nu weer zeggen ?'. 'Gezellig hè'. 'Tjonge jonge, wat een onzin weer'. Even die blik van verstandhouding. Even connecten in alle drukte.

In het voorbijgaan even elkaar aanraken. Een snelle zoen uitwisselen. Een dikke knuffel. Even dicht bij elkaar.

Samen ergens zijn, maar ieder aan een andere kant van de ruimte. Even oogcontact maken. Langzaam naar elkaar toe bewegen. Contact houden, tussen alle anderen.

Elkaar lieve sms-jes sturen. Soms om gewoon een mededeling te doen, maar altijd met een virtuele kus en knuf.

Beiden thuis zijn, en ieder je eigen ding doen. Een 'aanrommeldagje', zoals wij dat noemen. Lekker doen waar je zin in hebt, maar wel op gezette tijden samen aan de koffie en even elkaar opzoeken voor een knuffel.

Kleine momentjes, die ons heel dierbaar zijn. Die er voor ons helemaal bij horen. Momentjes waar we niet zonder kunnen en willen. Momentjes van ons samen. Gouden momentjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten