Alles is liefde !


vrijdag 18 maart 2016

Verlenging

De tijd gaat snel..... Mijn liefvriendje en ik wonen al weer een jaar samen. Een heel fijn jaar, vol warmte, gezelligheid, plezier, samenzijn en heel veel liefde. Ons huis is tjokvol, met nog een viertal kids thuis, en er is maar weinig tijd voor ons tweetjes, maar dat maakt niet uit. We zijn hartstikke happy !

Ons huis wordt steeds meer óns huis. Ondanks onze nogal uiteen lopende smaken, slagen we er in om langzamerhand steeds meer spullen voor het huis samen uit te kiezen. Gelukkig vinden we ook vaak dezelfde dingen mooi. Zo af en toe iets nieuws (we hebben heel recent een prachtige lamp gekocht) maakt ons huis steeds meer echt van ons samen.

Ons huis wordt langzaam aan ook leger. Komende zomer vertrekt derde om te gaan samenwonen. Vriendin van tweede, die hier ook een tijdje heeft gewoond, vertrekt volgende maand al, om op kamers te gaan. Dan zijn we nog maar met z'n vieren. Het zal weer wennen zijn ! Er gaat ook intern verhuisd worden, dus er is nog genoeg te doen de komende tijd.

We maken plannen voor de toekomst. Dromen stiekem over verhuizen. Voorlopig nog niet, maar toch..... Er over dromen mag altijd natuurlijk ! Wie weet ! Maar wat we ook gaan doen, onze plannen gaan altijd over 'sámen'. De stap om te gaan samenwonen is een hele goede geweest. We hebben het heerlijk samen en elke dag is een feestje !

Met alle liefde van de wereld leven we ons leven. We zijn gelukkig samen, hebben het in alle opzichten super fijn, de kids doen het goed en ook zij genieten erg van alle gezelligheid en de warme sfeer, en we lachen wat af met z'n allen. Een gouden formule moet je niet wijzigen, dus we hebben unaniem besloten voor de verlenging te gaan ! Wat ons betreft een heule lange verlenging !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten