Alles is liefde !


vrijdag 23 september 2016

Living the good life

We hebben het goed. Enorm goed. Nog steeds zijn we belachelijk happy met elkaar. Het samenwonen bevalt prima. Onze kids doen het allemaal super goed. We hebben het druk met werk, maar we vinden ons werk allebei heel erg leuk. We doen leuke dingen met familie en lieve vrienden, en ons huis wordt steeds meer ècht van ons. Hoe goed kun je het hebben ?!

Nou, zó goed dus ! En we genieten er mateloos van. Het is heerlijk om zo van het leven te kunnen genieten. En net als overal, is er bij ons ook wel eens iets, maar over het algemeen mogen we niet mopperen. Doen we dus ook niet. Helaas is gezondheid niet vanzelfsprekend in ons gezin, maar ook daarin vinden we allemaal onze weg. En dan nog..... het kan allemaal veel en veel erger, dus klagen is niet nodig. Hoe lastig het soms ook is, we blijven positief. Dat maakt het sowieso al een stuk makkelijker.

Gezellig samen er op uit, uit eten, ergens een drankje doen. We doen het graag. En regelmatig.....
Dat is onze manier van genieten, quality tijd met z'n tweeën. Maar ook samen met de kids. In de zomervakantie hebben we met jongste, en een vriend van hem, een erg gezellige week in Spanje doorgebracht. En deze week nog hebben we met mijn oudsten en hun aanhang fanatiek meegedaan met een popquiz. In de kroeg natuurlijk, dus met een lekker biertje er bij. Dat was zo leuk ! Gaan we vast vaker doen. Want we hebben er enorm van genoten.

Op dit moment kijken mijn liefvriendje en ik enorm uit naar het weekje weg dat we recent hebben geboekt. In november vliegen we samen naar Valencia. Heerlijk dat het kan, en dat de kids oud genoeg zijn om het, met achtervang, een paar dagen zonder ons te stellen. Dol op stedentrips als we zijn, verheugen we ons op struinen door een stad die we nog niet kennen. Op samen van alles ontdekken, lekker eten en relaxt er even tussen uit. Was het maar alvast zo ver !

Living the good life. Dat doen we, en we zijn er goed in. We werken er ook hard voor, en dat zorgt er voor dat we met een tevreden en voldaan gevoel mateloos kunnen genieten. Ik ben best wel trots op ons, dat we het zo goed voor elkaar hebben. Dat we ook enorm genieten van hele simpele, kleine dingen. Dat het goed gaat met de kids. Trots, en hartstikke blij. Genieten van alles wat er is...... dat kunnen wij !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten