Alles is liefde !


maandag 15 februari 2016

Altijd Valentijn

Valentijnsdag..... dit jaar hebben mijn liefvriendje en ik voor het eerst sinds we elkaar kennen géén Valentijnskadootje voor elkaar gekocht. Voorheen deden we dat altijd, het was leuk en erg romantisch, om elkaar juist op deze dag te verrassen. Lieve kaartjes, hartjes en zoete kadootjes, we hebben beiden een aardige verzameling, na ruim vijf jaar samen zijn.

Dit jaar hebben we dus niet aan de hype mee gedaan. Geen onzinnige frutsels, hoe lief bedoeld ook, in hartjespapier bij het ontbijt voor ons deze keer. Van te voren hebben we afgesproken dat niet te doen. We zijn tenslotte al jaren elke dag elkaars Valentijn ! Daar voegt elkaar kadootjes geven op 14 februari niets aan toe.

Niets om uit te pakken dus, maar we hebben wel een heerlijke dag in de sauna doorgebracht samen. Voor ons is dat echt quality-time. In een druk gezin als het onze, waarbij we 24/7 voor de kinderen zorgen, zijn we haast nooit alleen. Hartstikke gezellig, maar even niemand om ons heen is soms heel fijn. Zulke momenten creëren we zo af en toe door samen, bijvoorbeeld, naar de sauna te gaan. Of door een film te gaan zien (hoewel we die meestal, mét kids, lekker thuis op de bank kijken), of even een uurtje de stad in te gaan. Echte 'we-time' !

We hebben de kadootjes niet gemist, we zijn gewoon elke dag opnieuw elkaars kadootje ! Zo'n dagje met z'n tweetjes genieten is voor ons veel waardevoller, dan alle kadootjes bij elkaar. Want hoe leuk ons grote gezin ook is, onze spaarzame momenten alleen-met-z'n-tweetjes zijn ons erg dierbaar. En voor ons is het gewoon elke dag Valentijnsdag !


1 opmerking:

  1. "Gewoon" de ander uitpakken is ook een prima cadeautje. Mooi om te lezen dat jullie nog altijd blij met elkaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen